21 Σεπτεμβρίου, 2018

Άρθρα

Επιστροφή
 
+ + -
Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, Γ. Ορφανού, στο thestival.gr με τίτλο "Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια"
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

 

 

Μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν νέα κυβέρνηση.

Οι υποσχέσεις περί ελπίδας και αξιοπρέπειας που συνοδεύτηκαν από τη γνωστή συνταγή της παροχολογίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, μετατράπηκαν γρήγορα σε ανεδαφικές υποσχέσεις, οι οποίες ουσιαστικά αποσκοπούσαν στην εξαπάτηση των ψηφοφόρων και στην ανάληψη της εξουσίας.

Οι λανθασμένες επιλογές και η αναβλητικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα,  συνέτειναν στην αναστολή της οικονομικής δραστηριότητας, με την επιβολή των capital controls και στην εμπέδωση ενός κλίματος ανασφάλειας και αστάθειας.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους, μέσα σε λίγους  μήνες ενώ πολλές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο εξαιτίας της αδυναμίας εφαρμογής ρεαλιστικών πολιτικών.

Έτσι, ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί συγχρόνως  για τη νέα δανειακή σύμβαση των 90 δισ. ευρώ, ζημιώνει ακόμα περισσότερο τις επόμενες γενιές και υποθηκεύει το μέλλον της χώρας.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, είναι ανάγκη να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί και πάλι η χώρα σε πεδίο εκπαίδευσης μαθητευόμενων πολιτικών που υπόσχονται ότι δήθεν έχουν έτοιμες λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Φτάνει πια με τα πειράματα και τις καιροσκοπικές πρακτικές.

Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια για να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα του μέλλοντος, αρκεί να συνεργαστούμε στην κατεύθυνση μιας ευρωπαϊκής πορείας, η οποία θα προάγει και θα προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα, θα προετοιμάζει και θα εφαρμόζει μία νέα οικονομική πορεία, θα δίνει συνεχείς ευκαιρίες στην νέα γενιά, θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα κοινωνικής συνοχής, θα σηματοδοτεί την αντεπίθεση της πατρίδας μας στο διεθνές περιβάλλον.

Η ΝΔ απέδειξε ότι μπορεί να εγγυηθεί αυτήν την πορεία, διότι τα στελέχη της

έχουν την εμπειρία και την σοβαρότητα που απαιτούνται για να ξεπεράσουμε το σημερινό αδιέξοδο.

Ήρθε η ώρα οι πολίτες να κάνουν τη σωστή επιλογή. 

Επιστροφή
 
 


Γεώργιος Ορφανός