21 Σεπτεμβρίου, 2018

Άρθρα

Επιστροφή
 
+ + -
Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Α΄Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού στην εφημερίδα "Μακεδονία' με τίτλο "Η Πατρίδα πρώτα"
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

 

 

 Τι θα πράξει η Ν.Δ. εφ΄όσον είναι πρώτη και τι εφ΄όσον είναι δεύτερη;

 

   H Νέα  Δημοκρατία και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχουμε ως κυρίαρχο στοιχείο της προεκλογικής εκστρατείας την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε μετεκλογικά να σχηματισθεί μια ισχυρή κυβέρνηση μακράς διαρκείας, που θα αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της χώρας, θα διεκπεραιώσει την συμφωνία με τους δανειστές, θα επαναφέρει την ηρεμία στους πολίτες, θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης, αντιμετώπισης της ανεργίας και στήριξης της κοινωνικής συνοχής.

   Ως πρώτο κόμμα, όπως πιστεύουμε  ότι θα είναι η Ν.Δ. την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, θα επιδιώξουμε τον σχηματισμό κυβέρνησης φιλοευρωπαϊκών και αποφασισμένων δυνάμεων, ικανών να φέρουν εις πέρας το 3ο Μνημόνιο και συγχρόνως θα προχωρήσουμε στην οργάνωση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και εθνικού σχεδίου οργάνωσης και ανάτασης της πατρίδας μας.

  Θεωρούμε ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση εθνικής αναδημιουργίας θα μπορούσε να βοηθήσει στην ισχυροποίηση της τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέτωπο δεδομένου ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο εμπνευστής και υπογράφων το σκληρό 3ο μνημόνιο.

   Τώρα στην (υποθετική) περίπτωση, που δεν πιστεύω ότι θα συμβεί, με την Ν.Δ.    2η στις προτιμήσεις των πολιτών η θέση μας είναι ξεκάθαρη και περιγράφηκε σαφώς παραπάνω.

   Στηρίζουμε την χώρα μας και τους πολίτες της με κάθε τρόπο, διατηρούμε την αξιοπρέπεια μας και συμβάλλουμε στην ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στην Ευρώπη.

  Γιατί πάνω απ΄όλα είναι η πατρίδα μας.

 

Επιστροφή
 
 


Γεώργιος Ορφανός